Beoordelingen van Casa Napoli Meppel

Recente recensies van Casa Napoli Meppel

4 sterren na 9 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke shoarma, patat en pizza. Je moet erbij zeggen de pizza te snijden en als ze je (gratis) drinken vergeten even terugbellen. Aan jou of je dat wilt voor 1,50 bezorgingkosten en geen minimumbedrag👍

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer van die surimi op de vis pizza’s.... surimi=geen krab!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip de bezorger zegt goedendag met amigo . Daar aub wel op letten komt raar over. Ik begrijp dat jullie samen werken. Dat alleen maar goed.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt van top kwaliteit tegen goede prijzen . De bezorging is super snel . Het eten is lekker warm. Beste tent in Meppel op dit gebied van eten. Bezorgers zien er netjes uit en zeer beleeft.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip! Alles vers zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelde shoarma schotel mimo was overheerlijk. Het enige minpuntje is het ontbreken van een dressing op de bijgeleverde salade.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Bezorging duurde lang en het drankje heb ik niet gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg snel bezorgd, lekker en warm! Pizza was alleen ongesneden, dat is het enige minpuntje :)